Следвайте Гласове в ТелеграмОтветната реакция в НС за демонтажа на Паметника

...
Следвайте Гласове в ТелеграмОтветната реакция в НС за демонтажа на Паметника
Коментари Харесай

Борисов: Демонтажът на Паметника на Съветската армия изобилства от глупост, но ответната реакция също е неадекватна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Ответната реакция в Народно събрание за демонтажа на Паметника на руската войска е несъответстваща и обидна за Народното събрание. Моят зов към сътрудниците е да спрат да се наскърбяват, да се дърпат, да си вършат номера, с цел да си довършим тези толкоз значими за хората дейности. Затова сме пратени тук. Самата дума парламент значи да се приказва, не да се блокира говоренето. Тук е мястото да се надговарят политици и те би трябвало да имат достъп до микрофона ". Това сподели пред публицисти в коридорите на Народно събрание  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Когато вдигнеш юмруците и тръгнеш към постоянно определено държавно управление и партии, резултатът ето го тук в залата. Българинът доста добре е споделил, че който сее ветрове, най-после жъне стихии. Нито едно безусловно вярно деяние за пренасяне, поправяне на паметника не беше направено като хората и изобилстваше от глупост, най-меката дума употребявам. Днес ответната реакция в Народното събрание е също толкоз несъответстваща и обидна за самия парламент ", разяснява Борисов.

„ В същото време, ние имахме и за наслада, гласувахме точката, която, нали всички приказваме, че желаеме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона - 20 лв., е чаканият сигнал, и в този момент ще приказвам и с сътрудниците. И в Австрия, и в Унгария, да спрем по тази тематика за Шенген, изключително с Унгария, която Виктор Орбан я сложи като наложително, нали по този начин? Днес, ние успяхме да гласуваме ", съобщи още Борисов.

„ Сега гласуваме парите за НЗОК. Всичко това е извънредно значимо. Апелът ми към сътрудниците е да спрат да се дърпат, наскърбяват и да си вършат номера, тъй като сме пратени тук да се надговарят политици, а за това би трябвало да имат достъп до микрофона ”, разяснява Борисов.

Източници: " Труд ", " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР